Produkter för puffed buckwheat (4)

Krossad persilja

Krossad persilja

Krossad persilja är en mångsidig ört som har använts sedan romartiden som garnering och smakförstärkare i salta rätter. Den odlas över hela världen, där Nordafrika och Mellanöstern är stora producenter. Persilja tillför en subtil arom och smak till blandade örtkryddor, köttkryddor, vinägrettsåser och grönsakssoppor. Den kompletterar äggrätter, rostade grönsaker och örtbred, och är en stapelvara i italiensk matlagning. För att bevara dess kvalitet bör krossad persilja förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.
Vete kli

Vete kli

Fri från melamin Lämplig för djurfoder Lämplig för mänsklig konsumtion Fri från konstiga lukter och levande insekter.
Sesamfrön

Sesamfrön

Sesamfrön är en mångsidig ingrediens som finns i en rad färger, inklusive vit, brun, svart, röd och gul. Dessa frön är avskalade för att ta bort den svarta huden innan de förpackas, där mörkare frön erbjuder mest smak. Sesamfrön har en nötaktig, frisk smak som exploderar i munnen, och används vanligtvis som ett topping för bröd och bullar. De strös också över sallader och wokade rätter i asiatisk matlagning. Malda sesam är huvudingrediensen i Tahini, en baspaste i Mellanöstern, och används i fröbarer, kycklingrätter och rätter med ris.
Sojamjöl

Sojamjöl

Begärda artiklar i standardresultat Utseende Ljusgul till ljusbrun Överensstämmer Råprotein 46% min 46.15% Råfett 1.0% min 1.10% Råfiber 3.0% max 2.20% Fukt 10 % max 8.22% Kalcium 0.20% Fosfor 0.65% Totala aminosyror 4.50% Totalt smältbara näringsämnen 73% min 78.00%